iMessage-registratie uitzetten of annuleren

iMessage-registratie uitschakelen of annuleren


iMessage, het instant messaging-systeem van Apple voor het versturen van berichten tussen iPhone, iPad, iPod touch en Mac, is geweldig, zolang je nog deel uitmaakt van het Apple-ecosysteem. Dat geldt ook voor FaceTime, waarmee Apple gebruikers via hun apparaten spraak- en videogesprekken kunnen delen. Maar als je besluit om over te schakelen naar een telefoon op een ander platform, moet je iMessage en FaceTime in je toekomstige ex-iPhone uitschakelen, zodat je nog steeds sms’jes of sms’jes kunt ontvangen van je iPhone-gebruikersvrienden.
Hier is hoe u iMessage op uw iPhone kunt uitschakelen.
1. Open de instellingen.
2. 2. Tik op Berichten.
Schuif de iMessage-schakelaar naar de uit-stand. Dit schakelt iMessage op je iPhone uit. Als je andere iOS-apparaten hebt, zoals een iPad of iPod touch, kunnen iMessages deze nog steeds bereiken. En als u van gedachten verandert, kunt u uw telefoon opnieuw registreren door deze schakelaar in de Aan-stand te schuiven.
Het uitschakelen van FaceTime werkt op dezelfde manier.
1. Open de instellingen.
2. Selecteer FaceTime.
Schuif de Facetime schakelaar naar de Uit positie. Hiermee verwijdert u uw FaceTime telefoonnummer. FaceTime-bellers kunnen nog steeds verbinding maken met Macs, iPads en iPod touch via hun Apple ID.
Maar wat als je je iPhone niet meer hebt? Je kunt de registratie van je telefoonnummer in FaceTime en iMessage nog steeds annuleren. Gewoon bezoek de Apple website en voer uw telefoonnummer in. Apple zal een bevestigingscode naar uw nieuwe telefoon sturen waarmee u zich kunt afmelden.

Scroll naar top